"FIHAV 2018" Fira Internacional de l´Havana 2018.

18/09/2018

Del 29 d'octubre al 2 de novembre, se celebra la major Fira Multisectorial de l'Havana, Cuba.

En col·laboració amb PIMEC i IBS, la nostra asociacio d'empresaris catalans a Cuba, organitzen el 2n encuantro Internacional d'Empresaris Catalans a Cuba. A través d'una missió comercial a l'36 edició de la Fira Internacional de l'Havana 2018.

Aprofitant la 36 edició de la Fira Internacional de l'Havana,l’ esdeveniment multisectorial més important de Cuba on participen empreses de més de 70 països i en la qual convergeixen expositors, compradors i especialistes de tots els sectors de l’economia cubana i una àmplia i variada mostra comercial internacional. Es propiciarà un clima de negocis amb trobades empresarials, rondes de negocis, seminaris i conferències, entre altres activitats. Se celebrarà el segon Fòrum d'Inversió Estrangera per continuar compartint idees i intercanviar sobre els reptes en matèria d'atracció de capital forà.

Per  aquesta edició s'esperen expositors estrangers, delegacions oficials de diversos països, cambres de comerç i organitzacions promotores del comerç i  inversions. Ll'edició passada, FIHAV  va rebre al voltant de 150.000 visitants, professionals i públic general.

Es tractaran temes com: matèries primeres, aliments i begudes, tèxtils, béns de consum, equips i maquinàries, tecnologia i serveis.

FIHAV és una fira anual de caràcter comercial multisectorial i està considerada entre les més representatives d'Amèrica Llatina i el Carib.