II TROBADA INTERNACIONAL D’EMRPESARIS CATALANS A CUBA - FIHAV 2018

05/03/2018

FIHAV 2018 - Del 29 d’octubre al 2 de novembre de 2018

FIHAV 2018 és la borsa comercial de caràcter general més important de Cuba i una de les més representatives d'Amèrica Llatina i el Carib.

L'objectiu d'aquest viatge empresarial és la prospecció del mercat i la recerca de contactes comercials segons els perfils sol·licitats per a les empreses, per tal d'introduir els seus productes/ serveis i aconseguir el primer contacte per a futures aliances estratègiques i de negocis FIHAV 2018 és una fira anual de caràcter comercial multisectorial, les principals temàtiques són matèries primeres, aliments i begudes, tèxtils, béns de consum, equips i maquinàries, tecnologia i serveis.

La Fira Internacional de l'Havana, és l'esdeveniment multisectorial més important de Cuba on participen empreses de més de 70 països i en la qual convergeixen expositors, ompradors i especialistes de tots els sectors de l'economia cubana i una àmplia i variada mostra comercial internacional. Es propiciarà un clima de negocis amb trobades empresarials, rondes de negocis, seminaris i conferències, entre altres activitats. Durant la fira es tractaran temes com: matèries primeres, aliments i begudes, tèxtils, béns de consum, equips i maquinàries, tecnologia i serveis.

Programació del viatge
28 d'octubre: sortida de l'aeroport del Prat cap a l'Havana, Cuba.
29, 30 i 31 d'octubre: Visita a la Fira i trobades bilaterals amb empreses cubanes dels diferents sectors que estan representats a la Fira.
1 de novembre: Exposició per part del director del Banc Sabadell a Cuba, sobre els finançaments de projectes a Cuba, entre altres temes.
2 de novembre: sortida de l'aeroport de l'Havana, Cuba cap a Barcelona.

Per a la informació detallada del programa de viatge, escriure a clugo@aeccuba.cat

Què oferim?
• Reunió amb empreses cubanes dels diferents sectors de l'economia del país, atès que la fira és una multisectorial.
• Agenda personalitzada organitzada pels nostres col·laboradors a Cuba.
• Seguiment personalitzat de l'acció abans i durant el viatge.

Costos del viatge empresarial
Quota d'inscripció: 400 € + IVA


DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 20 de setembre de 2018

Condicions de participació
• Per formalitzar la inscripció s'ha de lliurar degudament emplenat el formulari d'inscripció i presentar el comprovant de pagament de la quota d'inscripció + IVA (amb el concepte "Viatge a Cuba FIHAV 2018") abans del 20 de setembre de 2018.
• Per poder preparar adequadament l'agenda de reunions, l'empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins el termini fixat pels organitzadors.
• L'empresa es compromet a mantenir les entrevistes que s'hagin programat d'acord amb la informació i els interessos manifestats prèviament.
• En el cas de cancel·lació per part de l'empresa, la quota d'inscripció no es retornarà. En el cas que s'hagin iniciat les gestions necessàries per elaborar l'agenda de reunions, tampoc es retornarà el cost de l'agenda.

Organitza: