FITCuba 2019.

04/01/2019
FITCUBA 2019 - XXXIX Fira Internacional del Turisme.

Del 7 al 11 de maig de 2019.

L'objectiu d'aquest viatge empresarial és la prospecció del mercat turístic a Cuba i la recerca de contactes, trobades bilaterals amb empreses i cadenes hoteleres, a més de conèixer les
oportunitats que brinda Cuba a les inversions estrangeres en el sector turístic.

El turisme a Cuba, és el sector de l'econòmica que més ha crescut en els últims anys. FITCuba ha aconseguit posicionar-se com el principal esdeveniment de caràcter professional de la indústria turística cubana; convertint-se en espai ideal per al contacte entre especialistes, directius i empreses turístiques amb presència a Cuba. Ha permès traçar estratègies, polítiques i accions en el mercat turístic; familiaritzar-se amb destinacions i productes cubans, així com conèixer la cultura i el turisme del país convidat.

Informació de la Fira:

Participants: Línies Aèries, Touroperadors, Agències de Viatges, Mitjans de comunicació, companyies de transport, Entitats del Ministeri de Turisme de Cuba, Empreses de serveis, Associacions professionals afins.
Recinte firal: Complejo Morro Cabaña - La Habana

Què oferim?
• Reunió amb empreses cubanes del sector turístic: Línies Aèries, Touroperadors, Agències de Viatges, companyies de transport, Entitats del Ministeri de Turisme de Cuba.
• Agenda personalitzada organitzada pels nostres col·laboradors a destinació.
• Seguiment personalitzat de l'acció abans i durant el viatge.

Per a la informació detallada del programa de viatge, escriure a info@aeccuba.cat

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 01 de april de 2019.

Condicions de participació
• Per formalitzar la inscripció s'ha de lliurar degudament emplenat el formulari d'inscripció i presentar el comprovant de pagament de la quota d'inscripció + IVA (amb el concepte "Viatge a Cuba FITCuba 2019") abans del 01 de april de 2019.
• Per poder preparar adequadament l'agenda de reunions, l'empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins el termini fixat pels organitzadors.
• L'empresa es compromet a mantenir les entrevistes que s'hagin programat d'acord amb la informació i els interessos manifestats prèviament.

Organitza:

AECCuba

 

Vols assistir a la Fira?